Novosti

B2 KAPITAL U BIH

 

NORVEŠKI MODEL NAPLATE I UPRAVLJANJA POTRAŽIVANJIMA NA BiH TRŽIŠTU

 

Proteklog meseca, u prelepom ambijentu sarajevske Većnice, a u prisustvu brojnih gostiju iz finansijskog i bankarskog sektora kao i pripadnika sedme sile, predstavljen je rad kompanije B2 Kapital, koja je svoju kancelariju u Sarajevu otvorila u novembru i već ostvarila prve rezultate u naplati i upravljanju potraživanjima.

Goste u sarajevskoj Većnici najpre je pozdravila Lamija Selimović, izvršni direktor B2 Kapital d.o.o. u BiH. Nakon što se zahvalila brojnim gostima, kazala je kako se raduje budućim poslovnim saradnjama i detaljnije objasnila rad i cilj kompanije kojom upravlja. - B2 Kapital tržištu BiH donosi profesionalna i efikasna rešenja kada je u pitanju poboljšanje likvidnosti. Poznato je da je upravo likvidnost jedan od najznačajnijih problema finansijskog poslovanja u BiH, a B2 Kapital bankarskom sektoru i drugim zainteresovanim klijentima nudi široku paletu usluga za rešenje tog problema - istakla je Lamija Selimović.

Poseban gost te večeri bio je direktor B2Holding ASA Grupe, Olav Dalen Zahl, koji je naglasio da veruje kako norveški model pružanja kompletnih finansijskih usluga u naplati i upravljanju potraživanjima može dati dobre rezultate i u BiH. Ovaj model je razvijen tokom bankarske krize u nordijskim zemljama devedesetih godina prošlog veka i dao je odlične rezultate.

 

KONTINUIRANI TREND RASTA

 

B2Holding ASA, osnovan je u novembru 2011. godine i do danas Grupa beleži kontinuirani trend rasta. Grupa danas posluje u 22 zemlje u Evropi, a ima otvorena predstavništva u Austriji, Luksemburgu i Holandiji. B2Holding ASA uskladuje svoje strateške aktivnosti s prirodom duga i individualnom analizom sposobnosti dužnika. B2Holding ASA nudi široku paletu finansijskih rešenja. Bez obzira na odabrani metod, najvažniji principi u radu su poštovanje etičkih i moralnih standarda, zaštita ugleda partnera i dobavljača i poštovanje prava dužnika.

 

 

 

 
Kontaktirajte nas

ADRESA:
Adresa: Tošin bunar 274v, 1.sprat
Grad: 11070 Novi Beograd
Država: Srbija
MB:
21037052
PIB:
108626699
OFFICE:
Tel.: +381 (11) 4409601
e-mail: centar@b2kapital.rs
ODELJENJE ZA NAPLATU POTRAŽIVANJA OD PRAVNIH LICA:
Tel.: +381 (11) 4409603
e-mail: workout@b2kapital.rs
© Copyright 2015 B2Holding Sva prava zadržana
Odricanje od odgovornosti: Sve informacije na našim web stranicama su predviđene samo u svrhu opšteg informisanja. Mi ćemo se pobrinuti da se osigura tačnost informacija, međutim, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koja može nastati iz oslanjanja na informacije koje se nalaze na web stranici. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj drugih web stranica kojima se može pristupiti preko naše web stranice. Ovaj site koristi kolačiće.
Dizajnirano i razvijeno od strane B2 Holding Kapital d.o.o.

Radi boljeg korisničkog iskustva, B2 Kapital koristi kolačiće (eng. "cookies").
Saznajte više o Politici korišćenja "cookie-a" ovde.
Klikom na "X" prihvatate korišćenje kolačića.