Karijera

B2 HOLDING KAPITAL d.o.o. je deo norveške B2HOLDING Grupe i prepoznatljiv partner mnogim bankama i finansijskim institucijama u Srbiji i regionu na tržištu otkupa i upravljanja potraživanjima. Pozivamo Vas da se pridružite našem mladom i brzorastucem timu.

________________________________________________

 

B2 HOLDING KAPITAL d.o.o. pruža svojim zaposlenima mogucnost rada u dinamicnom internacionalnom okruženju uz odlicnu radnu atmosferu. Ukoliko ste spremni da prihvatite nove izazove i neprestano se usavršavate, ambiciozni ste, kreativni i pouzdani, spremni na rad u timu – Vi ste pravi kandidat za nas!PRIJAVITE SERetype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Kontaktirajte nas

ADRESA:
Adresa: Tošin bunar 274v, 1.sprat
Grad: 11070 Novi Beograd
Država: Srbija
MB:
21037052
PIB:
108626699
OFFICE:
Tel.: +381 (11) 4409601
e-mail: centar@b2kapital.rs
ODELJENJE ZA NAPLATU POTRAŽIVANJA OD PRAVNIH LICA:
Tel.: +381 (11) 4409603
e-mail: workout@b2kapital.rs
© Copyright 2015 B2Holding Sva prava zadržana
Odricanje od odgovornosti: Sve informacije na našim web stranicama su predviđene samo u svrhu opšteg informisanja. Mi ćemo se pobrinuti da se osigura tačnost informacija, međutim, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koja može nastati iz oslanjanja na informacije koje se nalaze na web stranici. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj drugih web stranica kojima se može pristupiti preko naše web stranice. Ovaj site koristi kolačiće.
Dizajnirano i razvijeno od strane B2 Holding Kapital d.o.o.

Radi boljeg korisničkog iskustva, B2 Kapital koristi kolačiće (eng. "cookies").
Saznajte više o Politici korišćenja "cookie-a" ovde.
Klikom na "X" prihvatate korišćenje kolačića.