Karijera

Čvrsto verujemo da su ljudi najvredniji resurs jedne kompanije. Naši zaposleni su ključni  nosioci našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promena. Svaki član našeg tima, uživa u osećaju pripadnosti visoko organizovanoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Verujemo da samo zajedno možemo doći do najboljih rešenja!

Razvoj u B2 Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju naših zaposlenih posebno smo posvećeni. Kontinuirano sprovodimo programe razvoja talenata i specijalističke seminare u zemlji i inostranstvu, a našim zaposlenima takođe nudimo mogućnost pohađanja kurseva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija u skladu sa njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmenom iskustava, znanja i veština želimo da im omogućimo napredak, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu.

Postani deo našeg tima

Tražimo motivisane, talentovane osobe koje prihvataju naše vrednosti i korporativnu kulturu i žele da rade u međunarodnoj kompaniji koja ceni mišljenje svakog pojedinca. Verujemo da je tim koji teži neprestanom usavršavanju, radi proaktivno i pokreće promene, tim koji nas vodi ka uspehu.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.