Karijera

B2 Tim

Čvrsto verujemo da su ljudi najvredniji resurs jedne kompanije. Naši zaposleni su ključni  nosioci našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promena. Svaki član našeg tima, uživa u osećaju pripadnosti visoko organizovanoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Verujemo da samo zajedno možemo doći do najboljih rešenja!

Razvoj u B2 Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju naših zaposlenih posebno smo posvećeni. Kontinuirano sprovodimo programe razvoja talenata i specijalističke seminare u zemlji i inostranstvu, a našim zaposlenima takođe nudimo mogućnost pohađanja kurseva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija u skladu sa njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmenom iskustava, znanja i veština želimo da im omogućimo napredak, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu.

Postani deo našeg tima

Tražimo motivisane, talentovane osobe koje prihvataju naše vrednosti i korporativnu kulturu i žele da rade u međunarodnoj kompaniji koja ceni mišljenje svakog pojedinca. Verujemo da je tim koji teži neprestanom usavršavanju, radi proaktivno i pokreće promene, tim koji nas vodi ka uspehu.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika korišćenja kolačića
B2 Kapital koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa politikom korišćenja kolačića
Prihvati